Resveratrol: ook wel het wonder stofje genoemd

huid

Resveratrol zit voornamelijk in de schil van de blauwe druif. Resveratrol wordt ook wel gelinkt aan rode wijn, omdat dit hier ook in zit. Het is een heel mooi krachtig antioxidant. Antioxidanten werken ontsteking verlagend.

Wanneer je verschillende antioxidanten tot je neemt heeft dit een versterkende en dus mooie uitwerking. Je kunt antioxidanten zien als de engeltjes die de duiveltjes wegjagen. Je kunt de duiveltjes zien als: slechte voeding, straling, stress, elektromagnetische straling in je huis, blauw licht (beeldscherm) maar ook suikers en uitlaatgassen. 

Hierbij in het kort even de aandacht op de voordelen van resveratrol:

Anti-aging

Het gaat het verouderingsproces tegen. Resveratrol omvat een mechanisme wat een positieve uitwerking heeft op een groep enzymen die ons leven positief bevorderen. Zo gaat het spanning en stress tegen. 

Antioxidant

Het antioxidant resveratrol kan voor grote mitochondriale ontwikkelingen zorgen. Mitochondriën zijn de energiecentrales van onze lichaamscellen. Je lichaam krijgt hierdoor meer energie en zuurstof die helpen bij je uithoudingsvermogen en meer. 

Ontstekingsremmend

Het stofje resveratrol kan de activering van het eiwitcomplex (NF Kappa B) wat ontstekingsbevorderend is verminderen. Zoals je begrijpt komt dit dus je hele lichaam ten goede.

TIP: Resveratrol zit in de Cell First en in de Cell Elixer van Cellics. De overige antioxidanten in onze supplementen werken synergetisch. Hierdoor behaal je de allermooiste en meest gezonde resultaten voor je lichaam.

MEER LEUKE ARTIKELEN LEZEN? LEES:
ZO KUN JE JE IMMUUNSYSTEEM ONDERSTEUNEN.
WAAROM (PLANTAARDIGE) EIWITTEN DE BELANGRIJKSTE BOUWSTOF IN ONS LICHAAM ZIJN.
4 VERZORGINGSRITUELEN DIE FUNEST ZIJN VOOR JE HUID.

EXTRA INFO resveratrol en Cellics

Cellics is een huidsupplement wat processen voor vitaliteit kan ondersteunen. Het is een combinatie supplementen lijn, compact in poedervorm waarbij je in een keer heel gemakkelijk veel stofjes binnen krijgt die synergetisch werken naar een mooie huid en vitale cellen. Wanneer we kijken naar de ingrediënten van de Cell Elixer zitten daar bouwstoffen in, stoffen ter ondersteuning van anti-aging, antioxidant, vitaminen en mineralen en stoffen voor de ondersteuning van ons immuunsysteem.

Als we naar de Cell First kijken is dat ook een multivitamine antioxidanten complex en die antioxidanten zijn heel erg belangrijk voor onder andere twee processen in ons lichaam. Ten eerste om ontstekingen te verlagen en ten tweede om onze cellen te beschermen tegen schade van buitenaf, en tenslotte ook om schade te voorkomen. Dus het herstellen en het voorkomen van schade met name door zonnestraling, ziektekiemen, stress, slechte voeding, uitlaatgassen en meer.

Resveratrol in onze Cell Elixer en in de Cell First is een stofje wat gezien wordt als een hele erge sterke antioxidant. Naast dat Cellics een heel belangrijk huid en cel supplementen lijn is, werkt het dus tegen ontsteking verlaging en heel veel vitale processen in ons lichaam.  


8 reacties op “Resveratrol: ook wel het wonder stofje genoemd”

  1. Pingback: Eet jij (net als ik) soms ook teveel suiker? En heb je daar soms spijt van?

  2. Pingback: Manieren van vitaliteit uitoefenen waar je iets aan hebt

  3. Pingback: Collageen supplementen: op welke leeftijd moet je hiermee beginnen?

  4. Pingback: Recept: tropisch ontbijtje voor een mooie en stralende huid

  5. Pingback: Hoe ik vroeger als schoonheidsspecialist ben begonnen

  6. Pingback: Alles over de huid + waar we geen rekening mee houden

  7. Pingback: Waarom collageen afneemt, en hoe je het natuurlijk kan ondersteunen

  8. Pingback: Wat zou de eerste stap moeten zijn bij de schoonheidsspecialist?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.