Bindweefselmassage is een techniek waar ik bij zweer voor een mooie huid

rimpels

Toen ik 20 jaar geleden begon als schoonheidsspecialist leerde ik op de huid te werken en mocht ik vooral geen huidverschuivingen krijgen. Totdat ik Hannah Hakze leerde kennen, de grondlegger van de bindweefselmassage en rimpelreductie therapie. Zij leerde mij heel diep in het weefsel te masseren en hierbij voor een intense doorbloeding te zorgen, waardoor er een natuurlijke huidverjonging en huidverbetering zou ontstaan.

In de twintig jaar dat ik mijn Huidinstituut heb is bindweefselmassage en daarna de rimpel- en litteken reductie therapie het belangrijkste geworden in mijn Huidinstituut. Bindweefselmassage heeft veel voordelen, waaronder: Het doorbloeden van de huid, het verbeteren van de huidfuncties, verminderen van rimpels en kraaienpootjes, littekens, krachtige stimulatie en doorbloeding, het opheffen van onderhuidse verklevingen, verbetering van opname van werkstoffen, versteviging van nieuw aanmaak in het bindweefsel, bevordering van de celdeling, verbetering van de huidstructuur en huidtint en verbetering van de huidweerstand. 

LEUK, LEUK =): Binnenkort zie je hier op Huidgoeroe video’s over hoe je zelf je huid kunt masseren!

Wat we doen in het Huidinstituut

Naast bindweefselmassage- experts zijn mijn collega’s en ik allemaal litteken- en rimpelreductie therapeut in mijn Huidinstituut. Dat wil zeggen, we masseren op de vierkante centimeter heel klein en heel plaatselijk om rimpels, littekens en verklevingen te verminderen. Daarbij zetten we nog veel meer technieken in om littekens, verklevingen en rimpels aan te pakken. Soms masseren we zelfs met handschoenen om meer grip te krijgen, want de basis is altijd het weer in conditie brengen van het weefsel. Je krijgt daardoor echt een natuurlijk liftend effect, vermindering van rimpels en littekens, verbetering van opname en voedingsstoffen en een stimulatie van de doorbloeding. We duwen de huid als het ware op, maar gaan tevens heel diep in het weefsel. Doordat we zo diep masseren gaat je huid ook echt nieuw collageen in het onderhuidse bindweefsel aanmaken. 

LEES OOK: COLLAGEEN SUPPLEMENTEN: OP WELKE LEEFTIJD MOET JE HIERMEE BEGINNEN?

Benieuwd geworden naar onze behandelingen? Neem contact op met het Huidinstituut en laat je verder helpen/adviseren.

3 reacties op “Bindweefselmassage is een techniek waar ik bij zweer voor een mooie huid”

  1. Pingback: Kort rokjesweer vraagt om mooie egale benen! Collageen gaat je helpen

  2. Pingback: Gezichtsmassages (met tools): voelen heerlijk, maar werken ze ook echt?

  3. Pingback: Acne: waarom je liever wil heroverwegen hoe je over je huid praat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.