Wie zit er in jouw sloepje?

Wellicht weten jullie dat ik andere schoonheidsspecialistes en huid experts train waarbij ik ze inzichten geef over dat de binnenkant telt. Anno 2020 willen we de binnenkant ten alle tijden meenemen in het stuk huid vitaliteit. Loes de Roos van de gave sportschool Zest de Vitaliteitsfabriek praat tijdens deze training ook met de huid experts over vitaliteit. 

Zij geeft de groep altijd een hele speciale opdracht. De opdracht heeft als doel: jouw inzicht geven in wie er wel wat meer- of minder aandacht in jouw ‘sloepje’ mogen hebben. Deze opdracht zorgt altijd voor veel reuring in de groep. Ik zal je hieronder iets meer uitleggen over wat deze opdracht inhoudt. 

Wie zit er in jouw sloepje de opdracht

Begin maar eens met denken aan het verhaal van de Titanic. We weten allemaal hoe dit afloopt.. Stel je voor dat je met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden op de Titanic zit. De boot gaat zinken en jij mag maar liefst 3 sloepen vullen. De 3 sloepen mogen ieder 6 vrienden, 6 familieleden en 6 willekeurige mensen bevatten. Er mag een beetje overlap in zitten, maar je hoeft dus lang niet iedereen te redden. De enige uitzondering betreft kinderen onder de 12, zij mogen ten alle tijden mee. 

Neem de tijd om op te schrijven wie je op welke boot zet en wie er van jou mee mag. Wellicht kom je erachter dat je boten heel snel gevuld zijn, of dat dit eigenlijk wel meevalt. Dit kan je inzicht geven, aan wie je echt aandacht wil schenken en wie je echte inner circle zijn. Misschien dat je momenteel wel erg veel aandacht besteedt aan mensen die eigenlijk helemaal niet tot jouw inner circle behoren en misschien iets minder belangrijk voor je zijn. 

Deze opdracht kan je een inzicht geven in de hoeveelheid tijd, aandacht en energie je aan bepaalde mensen besteedt. Je wil natuurlijk het liefste de hoeveelheid tijd, liefde en energie besteden aan de mensen die in je sloepje zitten. Ik hoop dat mijn voorbeeld jou inzicht geeft, in de mensen in jouw  omgeving. En wellicht is dit ook een goede reminder waardoor je wat meer tijd met deze mensen doorbrengt. Je kunt het letterlijk tegen hen zeggen: ‘’Je zit in mijn sloepje, ik wil meer tijd met je doorbrengen’’ =). Onze huid experts worden in ieder geval altijd flink aan het nadenken gezet bij het doen van deze opdracht, jij ook?

LEES OOK: DIËTEN ZIJN ONNODIG, MAAR HET SIRTFOOD DIEET WAT ADELE VOLGDE IS BEST INTERESSANT.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.