Eiwitten: een onmisbare stof voor het lichaam en voor de huid

Eiwitten

Eiwitten zijn een onmisbare bouwstof voor ons lichaam, je kunt ze ook wel proteïnen noemen. Eiwitten voorzien ons van energie en ze zijn nodig voor onze spieren. Gelukkig is deze voedingsstof terug te vinden in veel voedingsmiddelen. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Ons lichaam is zelf in staat om bepaalde aminozuren aan te maken, en de andere zul je uit je voeding moeten halen. Heb je al eens gehoord van essentiële aminozuren? Dit zijn de aminozuren die je binnenkrijgt via voeding.

Eiwitten zijn zoals je nu begrijpt onmisbaar voor het menselijk lichaam. Ze zijn goed om meerdere redenen, denk aan: ondersteuning van de botten, dragen bij aan sterke spieren, voorzien ons van energie, werken bloeddrukverlagend en ze gaan overgewicht tegen. Stuk voor stuk mooie redenen om voldoende eiwitten te consumeren. Eiwitten kun je halen uit dierlijke producten, maar ook uit plantaardige bronnen. Bij dierlijk kun je bijvoorbeeld denken aan: vis, vlees, ei en meer. Bij plantaardige bronnen kun je o.a.denken aan: rijst, noten en peulvruchten. 

LEES OOK: ZO KUNNEN PHYTOCERAMIDEN JE HUIDBARRIÈRE ONDERSTEUNEN NU HET KOUDER IS.

Ben je al bekend met onze Vegan Cell Builder? Dit is een 100% vegan protein collagen builder. Deze bevat huid specifieke stofjes zoals: Proline, Lysine en Glysine. Deze stoffen leveren een bijdrage aan de collageenaanmaak. En daarnaast is de builder voorzien van fruits & greens, ofwel super antioxidanten, welke de functie hebben om onze huid en onze cellen te beschermen. Om de huid rustig te houden zijn stofjes als Chlorella en Spirulina toegevoegd. Net als MSM, die nog veel meer krachtige werkingen heeft. Ook voor je lijf. Tot slot bevat het in de basis plantaardige eiwitten (erwten en rijst), bronnen met een hoog aminozuurprofiel, waardoor je voldoende eiwitten binnenkrijgt als je weinig tot geen vlees eet. Proteïnen zijn ontzettend belangrijk om je lijf goed te laten functioneren en om aan een mooie huid te werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.